Tellrate

Choose Country

Danmark – Lån, Akasser og mobilabonnementer

Sådan får du det bedste tilbud via Tellrate

 1. Vælg land
 2. Vælg produkttype i menuen (fx mobilabonnement)
 3. Sammenlign og vælg tilbud (tryk på bestil-knappen)

Så nemt er det. Sammenlign priser, brugeranmeldelser, redaktøranmeldelser og produktegenskaber og meget andet.

Sverige – Låna pengar utan UC här

SE

Norge – Se norske lån på dagen, kredittkort og forbrukslån her

Introduktion / Introduksjon

sammenlign bredbånd og mobilabonnement

 

Dansk – Sammenlign produkter helt enkelt på Tellrate. Du kan fx sammenligne mobilabonnementer, mobilt bredbånd og bredbånd / internet.

Det behøver ikke tage mere end fem minutter. Det er let for dig, da du ikke skal surfe eller ringe rundt til samtlige firmaer og sammenligne deres produkter.

I menuen finder du de hovedområder, som vi sammenligner:

 • Mobilabonnement
 • Mobilt bredbånd
 • Bredbånd

Det er der, du finder de gode tilbud og kan sammenligne og vælge dig et tilbud ved at klikke på bestilknappen. Det er også her, at du kan justere dine søgekriterier, så du får vist tilbud, der lever op til dine krav. Du kan fx sammenligne på pris pr måned, dataforbrug, download og upload hastighed, taletid, sms/mms, mbits, oprettelsesgebyrer osv afhængigt af hvilket type produkt, du søger efter. Du kan også bruge det mere simple filter på forsiden, hvor du blot skal angive produkttype og om du har et stort, mellem eller lille behov.

Derudover, så kan du læse brugeranmeldelser og vores vurderinger til at hjælpe dig med din beslutning. Brugeranmeldelserne og vores samles i en fælles karakter til teleudbyderen. Anmeldelserne finder du under de enkelte tilbud eller ser dem via menupunktet ”Anmeldelser”.

I menuen finder du også vores debatområde, hvor brugerne kan hjælpe hinanden og debattere generelt om produkttyperne som vi sammenligner her på siden – fx mobilt bredbånd.

I menupunktet ”FAQ” får du svar på nogle af de spørgsmål du kan have.

Under ”Information” i menuen kan du finde flere svar og læse mere om teknologier og andet med relation til emnet. Brug eventuelt søgefunktion for kun at få vist emner inden for dit spørgsmål.

Under ’Om os’ kan du læse mere om os og benytte kontaktformularen, hvis du vil gøre os opmærksom på noget eller har gode ideer. Husk, at vi sammenligner produkterne, men vi udbyder dem ikke, så den type spørgsmål skal rettes til udbyderne.

Tak, fordi du har valgt Tellrate til at hjælpe dig til at få et godt tilbud!

Nyhed: Lån og kredittkort i Danmark, Norge og Sverige

Tellrate har flyttet sammenligning af lån og kredittkort i Norge, Sverige og Danmark til 117Banker. Lån penge hurtigt eller få dig et nyt kredittkort – du finder alle relevante oplysninger om renter, gebyrer og krav til ansøger. Derudover kan du få et eller flere gratis og uforpligtende lånetilbud. Sammenlign lån på 117Banker i dag.

 1. Hvis du er norsk statsborger og vil sammmenlign kredittkort eller lån på dagen så besøg https://117banker.com/nb/
 2. Hvis du er svensk statsborger, så tjek lån, smslån og snabblån her https://117banker.com/sv/
 3. Og de danske brugere kan finde forbrugslån, hurtiglån, smslån og generelt bare sammenligne lån hurtigt og nemt her https://117banker.com/da/

Uanset om du er svensk statsborger og søger efter et snabblån, eller norsk og vil have et hurtigt lån på dagen eller dansk og vil have et hurtiglån eller bare et helt almindelig banklån, så besøg 117Banker, hvor du nemt kan sammenligne finansielle produkter. God fornøjelse.

Tellrate - Mobilabonnementer, Måltidskasser, A-kasser, Lån, SMSlån og meget andet - Blog Directory OnToplist.com

   Søgefelt